Despre noi

Starile conflictuale apar adesea din variate motive.

Conform legislatiei in vigoare (Legea nr. 192/2006 din 16/05/2006) partile trebuie sa caute o metoda de solutionare amiabila a conflictului apeland la un mediator autorizat.

Mai mult, de la 1 august 2013, medierea devine obligatorie, inainte de a ajunge la judecata. Pentru unele litigii, instanta poate respinge cererea de chemare in judecata ca inadmisibila in cazul in care reclamantul nu indeplineste obligatia de a participa la sedinta de informare privind medierea.

Este foarte important sa intelegeti ca medierea conflictelor cu ajutorul unui mediator autorizat prezinta mari avantaje in comparatie cu solutionarea clasica, adica prin instanta de judecata. Apeland la un mediator autorizat aveti numai de castigat. Costurile vor fi mult mai mici, timpul afectat si stresul aferent vor fi foarte mult reduse. Pe de alta parte in cazul firmelor sau companiilor, prin mediere imaginea companiei va fi protejata datorita caracterului confidential si a evitarii unui proces in instanta de judecata.

In ultima vreme cei care apeleaza la medierea situatiilor conflictiuale au de ales dintr-un numar foarte mare de mediatori. Alegerea unui mediator calificat si care sa va asigure un rezultat pozitiv in procesul de mediere, se dovedeste adesea o sarcina dificila. Apare, ca urmare intrebarea:

Ce mediator sa aleg?

Hosu Luminita s-a impus ca mediator in rezolvarea starilor conflictuale datorita caracterului analitic si a unei personalitati nativ dispuse catre intelegerea situatiilor conflicuale. Aceste pe langa rabdarea si o atitudine de confidentialitate care inspira incredere o recomanda ca un mediator capabil, bine pregatit si cu rezultate pozitive incontestabile. Pentru ca Hosu Luminita ca mediator, este capabila sa inspire increderea partilor o recomanda ca ca persoana apta si capabila sa faciliteze negocierile de mediere a conflictelor si obtinerea unei solutii reciproc convenabile.

Hosu Luminita este terta persoana specializata in calitate de mediator de care aveti nevoie pentru solutionare a conflictelor pe cale amiabila, in conditii de neutralitate, impartialitate si totala confidentialitate.


Scurta descriere

De la 1 august 2013, pentru unele litigii, medierea devine obligatorie, inainte de a ajunge la judecata. Apeleaza la mediator autorizat Hosu Luminita, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de mediere. Este o alegere care poate face din medierea pe cale amiabila, a situatiei conflictuale in care sunteti implicat, decizia de valoare care va poate scuti de multa tensiune, costuri si implicatii negative.

Contact rapid

  • Bucuresti ,Sector 2,Sos.Mihai Bravu, NR.3, Bl. ALMO3, Sc.3 ,Et.5, Ap.99 
  • Mediator: Hosu Luminita
  • Telefon: 0773.883.055
  • Telefon FIX: 021.2531985
  • Email: contact@mediatorhosuluminita.ro

Social Network

Ne gasiti si pe:

google