Detalii

Violare de domiciliu

Consta in patrunderea fara drept, in orice mod, intr-o locuinta, incapere, dependinta

sau loc imprejmuit tinand de acestea, fara consimtamantul persoanei care le foloseste, sau refuzul de a le parasi la cererea acesteia. Obiectul juridic special al infractiunii il reprezinta relatiile sociale referitoare la apararea libertatii persoanei sub aspectul vietii domestice. Subiectul activ al infractiunii poate fi orice persoana, iar cel pasiv este detinatorul de fapt al imobilului, persoana care foloseste domiciliul violat.


Si in acest caz se poate apela la mediator pentru a se ajunge la mediere pe cale amiabila a rezolvarii integritatii teritoriale (granituire) si imobiliare, succesiuni.

Scurta descriere

De la 1 august 2013, pentru unele litigii, medierea devine obligatorie, inainte de a ajunge la judecata. Apeleaza la mediator autorizat Hosu Luminita, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de mediere. Este o alegere care poate face din medierea pe cale amiabila, a situatiei conflictuale in care sunteti implicat, decizia de valoare care va poate scuti de multa tensiune, costuri si implicatii negative.

Contact rapid

  • Bucuresti ,Sector 2,Sos.Mihai Bravu, NR.3, Bl. ALMO3, Sc.3 ,Et.5, Ap.99 
  • Mediator: Hosu Luminita
  • Telefon: 0773.883.055
  • Telefon FIX: 021.2531985
  • Email: contact@mediatorhosuluminita.ro

Social Network

Ne gasiti si pe:

google