Detalii

Amenintare

Amenintarea esteinfracţiunea prevăzută de art. 193 Cod penal. si reprezinta actiunea

unei persoane de a face cunoscut unei alte persoane, prin cuvinte, gesturi, în scris etc., ca va savarsi impotriva acesteia sau a unei rude apropiate, o fapta sau infractiune. Actiunea penala se pune în miscare la plangerea persoanei vatamate.

Apelati la un mediator autorizat. Incheiati un contract de pregatire a sedintei de mediere. Mediatorul il va invita la o sedinta de mediere in vederea solutionarii amiabile a situatiei conflictuale. Daca accepta invitatia prezentati-va in data stabilita de comun acord la mediator. Mediatorul va intermedia comunicarea dintre parti, si va incerca sa o directioneze catre un acord amiabil. In urma sedintei se va incheia un acord obligatoriu pentru parti sau, in cazul in care medierea esueaza se va incheia un proces verbal cu descrierea rezultatului negativ al medierii. Este indicat ca la mediere sa invitati si un avocat, Acesta se poate dovedi adesea foarte util in procesul de mediere.

Trebuie insa sa intelegem insa ca nu intotdeauna se rezolva orice prin intermediul medierii. In cazurile de amenintare se pot inregistra rezultate negative in procesul de mediere.

Pe de alta parte apeland la un mediator se poate ajunge la impacarea partilor, fapt care atrage înlaturarea raspundererii penale.

Scurta descriere

De la 1 august 2013, pentru unele litigii, medierea devine obligatorie, inainte de a ajunge la judecata. Apeleaza la mediator autorizat Hosu Luminita, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de mediere. Este o alegere care poate face din medierea pe cale amiabila, a situatiei conflictuale in care sunteti implicat, decizia de valoare care va poate scuti de multa tensiune, costuri si implicatii negative.

Contact rapid

  • Bucuresti ,Sector 2,Sos.Mihai Bravu, NR.3, Bl. ALMO3, Sc.3 ,Et.5, Ap.99 
  • Mediator: Hosu Luminita
  • Telefon: 0773.883.055
  • Telefon FIX: 021.2531985
  • Email: contact@mediatorhosuluminita.ro

Social Network

Ne gasiti si pe:

google